Створення комфортних і безпечних умов навчання та праці

В закладі організоване харчування дітей з метою створення умов, сприяючих зміцненню здоров`я, формуванню навиків правильного харчування, пошуку нових форм обслуговування дітей, збільшення обхвату учнів гарячим харчуванням у школі, були розроблені основні завдання, які були зосереджені на наступних питаннях:

· забезпечення безкоштовним і пільговим харчуванням учнів школи;

· створення сприятливих умов для організації раціонального харчування;

· зміцнення і модернізацію матеріальної бази приміщень харчоблоку школи ;

· підвищення культури харчування;

· забезпечення санітарно-гігієнічної безпеки харчування;

· проведення систематичної роз`яснювальної роботи серед батьків і учнів про необхідність гарячого харчування.

З метою організації якісного та повноцінного харчування учнів навчального закладу, допомоги соціально незахищеним категоріям дітей у навчальному закладі, роботу щодо харчування здобувачів освіти було організовано наступним чином:

- забезпечено належну організацію та якісне надання послуг з харчування учнів;

- систематичний контроль за якісною роботою харчоблоку, його утриманням та забезпеченням необхідним обладнанням, інвентарем та посудом;

- забезпечено організацію повноцінного та якісного харчування учнів відповідно до затверджених норм харчування;

- утримання на контролі проведення С-вітамінізації третіх страв;

- харчування учнів навчального закладу здійснювалося згідно відповідно до графіка роботи шкільної їдальні;

- забезпечення учнів 1-10-х класів питною водою гарантованої якості;

- робота комісії громадського контролю за якістю харчування учнів;

- контроль за організацією гарячого харчування учнів 5-10-х класів за кошти батьків;

- чітку організація чергування педагогічних працівників у шкільній їдальні відповідно до графіка чергування;

- скоординована діяльність медичної сестри, працівників навчального закладу та харчоблоку щодо контролю за харчуванням дітей, бракеражу готової продукції, контролю за дотриманням учнями закладу правил особистої гігієни перед та під час вживання їжі та буфетної продукції, контролю за станом обідньої зали.

Організація харчування здійснюється згідно Державних санітарних правил та норм. Шкільна їдальня знаходиться в приміщенні школи, забезпечена всім необхідним інвентарем, миючими та дезінфікуючими засобами, забезпечена проточною холодною та гарячою водою.

Організація харчування в 2020-2021 н.р.

ПРО ГОТОВНІСТЬ ШКОЛИ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ У 2020-2021 Р.

ЗВІТ ДИРЕКТОРА ШКОЛИ ЗА 2019-2020 Н.Р.

Кiлькiсть переглядiв: 783